Winter Moments with Flowers zoekt talent

Van 24 tot 28 november is het weer tijd voor Winter Moments with Flowers. Tientallen floristen decoreren het Oud Sint-Janshospitaal, in het hartje van Brugge, met feestelijke bloemwerken rond het thema ‘Christmas Around the World’ naar de boeken van de Franse schrijver Jules Verne. Ook dit jaar kunnen studenten en liefhebbers hun talent tonen tijdens florale wedstrijden.

Deelnemende studenten krijgen twee opdrachten. Allereerst maken ze een vegetatief schilderij van een winterlandschap of kersttafereel, gepresenteerd op een (zelfgemaakte) schildersezel. Daarnaast krijgen ze de opdracht om een vegetatieve ‘open’ ster op staander rond het thema ‘Jules Verne’ te creëren. Deze zal gebruikt worden als ‘fotokader’ waarachter de bezoekers  kunnen plaatsnemen en foto’s kunnen maken. Liefhebbers creëren enkel de ster.

De opdracht moet thuis of in de klas voorbereid of gerealiseerd worden. De afwerking kan ter plaatse gebeuren. De studentenwedstrijd staat open voor leerlingen uit het floristenonderwijs: zowel voor cursisten uit het dag- als avondonderwijs, alsook voor leerlingen onder leercontract. Ook net afgestudeerden (academiejaar 2016-2017) kunnen nog deelnemen.

Geïnteresseerd? Surf naar www.wintermoments.be! Daar vind je het volledige wedstrijdreglement en kan je je ook meteen inschrijven.

>>> wintermoments.be

Geef een reactie