[Video] Leve mama

Moeder, dat is binnenkomen in een huis waar de warmte en de geur van vers gekookte soep je tegemoet komen. Moeder, dat is een luisterend oor met een snuifje ongezouten mening. Moeder, dat is een onfeilbaar traceersysteem dat zelfs in een jungle je verloren voorwerpen kan terugvinden. Moeder, die is niet te reduceren in een woord, een geur of een gebaar. Ook niet in een dag. Toch is het heel belangrijk dat ze op Moederdag royaal in de watten gelegd worden door hun kroost en levenspartner.

Op zondag 14 mei 2017 is het dan ook weer zover. Menig echtgenoot en voorbeeldige dochter of zoon zal voor jouw toonbank staan om een boeketje voor de vrouw van hun leven op te halen. Moederdag is immers nog steeds het moment bij uitstek om bloemen te schenken. Wie zegt er dat tradities niet in ere gehouden worden?

Advertising

Floristen van overal, jullie weten wat jullie te doen staat. Verwen de plaatselijke mama’s met je fraaiste boeketten. Fleur Magazine ging alvast voor jullie op verkenning en zocht naar de mooiste, meest liefdevolle boeketten en bloemstukken voor mama.

Geef een reactie