Florismart

Florismart is een wereldwijd online groothandelsplatform voor bloemen dat bloemisten, exporteurs, groothandelaars en kwekers samenbrengt.

 

www.florismart.com


Onze missie

Wij geloven in een goede ondersteuning van de onafhankelijke bloemist door een betere toegang te geven tot bloemen van zowel de lokale kweker als van kwekers vanuit de hele wereld. Op een eenvoudige manier de mooiste bloemen vinden, dat is onze slagkracht.

HOE DOEN WE HET

De bloemist ondersteunen. U krijgt betere toegang tot leveranciers en producten en de mogelijkheid om prijzen en kwaliteit te vergelijken.

Transparantie creëren. U krijgt meer kennis van de industrie, zodat u uw ​​positie kan versterken in een concurrerende markt.

Het koopproces omvormen. Onze expertise, ervaring en technologie maken het aankoopproces eenvoudiger, sneller en vriendelijker.

We proberen altijd de industrie aan te passen en bij elke stap voor de bloemist, nieuwe manieren te vinden om u te helpen groeien. Dat betekent:

  • Een schitterende productkeuze
  • De beste prijzen in de markt
  • Deskundige, vriendelijke service

Hoe werkt het?

  • Vul uw verzoek in op de website. De site vergelijkt dan de voorraad en de prijzen van alle exporteurs op het systeem.
  • Verfijn uw zoekopdracht met gedetailleerde filters – variatie, stamlengte, prijs, kwaliteit, exporteur en zelfs kweker.
  • Exporteurs zullen dan wedijveren om uw bestelling te winnen, waardoor de prijzen dalen – u krijgt de beste prijzen die dag.
  • Als u voor 11 uur bestelt, worden de bloemen de volgende dag bij u geleverd – u kan ook een vaste, terugkerende bestelling ingeven.

Waar vind je ons?

Nederland
Van Cleeffkade 15
Postbus 170
1430AD Aalsmeer
T: +31 (0) 297 303 014
E: contact@florismart.com
United Kingdom
Studio F7
80 Silverthorne Road
London, SW8 3HE
T: +44 (0) 20 331 848 20
E: contact@florismart.com

 www.florismart.com