“Maak je dromen waar!”

Maak je dromen waar. Het is niet alleen een goede raad die Isabelle ons geeft. Zelf is ze het levende bewijs. Met haar bloemenwinkel ‘Au gré du vent’ in Beuzet heeft Isabelle haar dromen waar gemaakt en niet zonder succes. Hier kan ze haar artistieke talenten botvieren en geniet ze van de bloemen en de warme contacten met haar klanten.

Naar het andere taalgedeelte rijden in ons land, is altijd een beetje reizen. Ik ben verrast door het open en weidse landschap langs deze belangrijke invalsweg. Op winderige dagen heeft de wind – niet gehinderd door dichte huizenrijen – vrij spel.  De naam ‘Au gré du vent’ komt dus niet uit de lucht gevallen. Zelf vindt ze het een poëtische naam, een naam dat al een stukje vertelt over haar persoonlijkheid.

Artistiek 
Haar ouders zagen voor hun dochter eerder een studierichting talen. Zelf droom Isabelle om kunstenares te worden en een tekenopleiding te volgen. Haar artistieke kant is ze nooit verloren en toen haar kinderen oud genoeg waren, waagde ze de sprong. Isabelle startte haar eigen bloemenzaak in 2007, helemaal vanaf nul met de steun van haar man en kinderen. “Na mijn studies had ik meteen werk als directiesecretaresse. Mijn artistieke dromen heb ik nooit kunnen loslaten. Toen ik een workshop bloemschikkunst volgde, heb ik het bloemenvirus te pakken gekregen. Ik heb een jaar opleiding gevolg bij Flor Art in Namen. Later heb ik een florist – eveneens Isabelle – leren kennen. Van haar heb ik alles geleerd. We zijn ook de beste vriendinnen geworden en ze geeft nog steeds workshops in mijn atelier. Ze heeft me de moed gegeven om de stap te zetten en een comfortabele, zekere job achter te laten”, vertelt Isabelle.

Geef een reactie