KUFB sterk vertegenwoordigd op All4Home

Van 27 tot en met 29 augustus vindt dit jaar de enige editie van All4Home plaats. Op deze beurs voor bloemen, decoratie, interieur en geschenken ontdek je en koop je de laatste trends. Deze editie zal ‘sterk’, ‘kort & krachtig’ en ‘no nonsense’ zijn.

Zoals altijd zal de Koninklijke Unie voor Belgische Floristen ook

 

aanwezig zijn. Samen met haar partners, Euroflor, Agora en Smithers-Oasis, is de KUFB verantwoordelijk voor een inspirerend vertoon van floristiek vakmanschap. Dat doet het onder de vorm van sfeerkamers. Smithers-Oasis en Agora creëren een kamer rond grafwerk. Euroflor brengt de bezoeker echter al in kerstsfeer. Naar goede gewoonte zal de KUFB ook een praatcafé openen waar je alles te weten komt over Eurofleurs 2017, het Europees kampioenschap voor floristen jonger dan 25 jaar in Sint-Truiden.
Daarnaast vindt er voor floristen een wedstrijd plaats waarin ieder zijn creativiteit en vakmanschap kan tonen. De opdracht: maak een bruidsboeket – dat aan een borstelsteel vastgemaakt kan worden – voor een artiest naar keuze. Er zijn leuke prijzen te winnen. Inschrijven via info@kufb.be.

all4home-fair.be
kufb.be

 

Geef een reactie