Pyramide event: ‘In the Picture’

Datum/Uur - di 26 sep (18:00 )
Categorie - Event
Locatie - Pyramide Floral Shopping Center
Adres - Middel Broekweg 33, 2675 KC Honselersdijk (Nederland)

Hun jaarlijks najaarsevent staat in het teken van ‘In the Picture’.

Tijdens deze avond zal het groothandelscentrum haar klanten informeren en inspireren op het gebied van social media gebruik en de kracht van goed en professioneel beeldmateriaal.

Fotograaf Jan de Koning zal met behulp van bloemwerk van Lucinda van der Ploeg uitleggen hoe de bloemist eenvoudig mooie content maakt voor verschillende online kanalen. Marketingspecialist Jeroen Tabbernee geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden tips en tricks om meer uit social media te halen. Ook zal Pim van den Akker, één van de bekendste en meest succesvolle arrangeurs van Nederland, aanwezig zijn. Hij zal deze avond in samenwerking met Flower Factor een FreestyleFreesia leiden. Hierbij gaan Pyramide klanten aan de slag om met dit product een eigentijds arrangement te maken. Dit alles wordt live gestreamd op Facebook.

Om de avond een extra feestelijk tintje te geven zijn er foodtrucks en een photobooth aanwezig. Ook zijn er verschillende productpresentaties van kwekers en vindt de voorronde van de VBW Flowercup plaats. 

De toegang is gratis en inclusief consumptie voor Pyramide-klanten. Aanmelden is verplicht via de website:

Info – pyramide-cc.nl

Google Map - Middel Broekweg 33, 2675 KC Honselersdijk (Nederland)
Kaart wordt geladen...