Eurofleurs 2017

Datum/Uur - vr 15 sep - ma 18 sep (Volledige dag)
Categorie - Bloemenfestival
Locatie - Minderbroederssite
Adres - Minderbroedersplein, 3800 Sint-Truiden (België)

Van vrijdag 15 tot en met maandag 18 september 2017 vindt op de Minderbroederssite in Sint-Truiden Eurofleurs 2017 plaats. De beste jonge floristen uit heel Europa nemen het tegen elkaar op voor de titel van Europees Kampioen 2017. 

Programma
Vrijdag 15 september: 
Het thema van de eerste opdracht luidt ‘De zonde van Adam en Eva’. De jonge welpen moeten binnen de 120 minuten een creatie maken aan de hand van snijbloemen, planten en groen. In de namiddag krijgen ze 150 minuten de tijd om de opdracht ‘The beauty of flowers and fruits’ te vervullen. In hun flower cake moet het steekschuim van Smithers-Oasis® verwerkt zijn.

Zaterdag 16 september: Deelnemers krijgen negentig minuten de tijd om een bruidsboeket in het thema ‘Indian Summer Wedding’ te creëren. Een vereiste: het bruidsboeket moet in de hand gedragen kunnen worden. Naast een verrassingsstuk, zullen ze tot slot een waardige fruitkoningin moeten neerzetten.

Op zaterdagavond zal er een grootse show met diner plaatsvinden. Op dat moment zal ook de winnaar van het Europees Kampioenschap bekendgemaakt worden. De ticketverkoop voor deze meeslepende avond start binnenkort.

Op zondag 17 en maandag 18 september is Eurofleurs open voor het publiek.

Google Map - Minderbroedersplein, 3800 Sint-Truiden (België)
Kaart wordt geladen...